sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Bija ja Veyron ovat tänään alun hankaluuksien jälkeen saaneet aikaan onnistuneen astumisen, joten toivotaan, että kuuden viikon kuluttua syntyy ihania soopelipentuja. :)

Fibi on alkanut hieman pyöristymään ja karva on sen näköistä, että pian se pöllyää pitkin huushollia. Fibi on rauhoittunut aivan mielettömän paljon ja siitä näkee, että se alkaa selkeästi valmistautumaan tulevaa koitosta varten. Toivotaan, että Fibin vaistot ovat oikeassa ja vauvoja on tosiaan tulossa kahden viikon kuluttua!

Saimme vihdoin myös pentuaitauksemme valmiiksi ja siitä tuli kyllä oikein sievä. Toivotaan, että tulevat pentumme viihtyvät siellä. Yritän saada paremman kuvan tuosta tapetin kuviosta kunhan joku päivä olisi niin valoisaa ulkona, että kuvaaminenkin onnistuu paremmin.

Olen viime aikoina innostunut opettelemaan ompelun jalon taidon ja mitäs muuta näätähullu ompelisikaan kuin näädille nukkumapesiä! Fretit ovat olleet mielissään uusista pedeistään, vaikka niitä alkaa jo olemaan enemmän kuin mitä näädät ehtivät niissä nukkua.

Bija & Veyron
Valmis pentuaitaus.
Bija


Bliss
Mila
Wicca
Woody
Fibi
Yksi tekeleistäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti