keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Fibin laskettu aika alkaa lähestymään kovaa vauhtia ja pikkupentujen liikkeet näkyvät jo selkeästi masussa. Rocky oli hoidossa täällä Fibin kaverina kolme viikkoa, mutta sunnuntaina poitsu lähti takaisin kotiin, kun Pauliina ja Veikko tulivat kotiin häämatkaltaan. Fibi oli melko stressaantunut pari päivää Rockyn lähdettyä ja etsiskeli kaveria joka paikasta, mutta tänään onneksi Fibi on rauhoittunut ja alkanut keskittymään ihan oikeiden vauvojensa odotteluun. Pari päivää enää jäljellä pentujen syntymään! Toivon hartaasti, että synnytys sujuu hyvin ja että pennut ovat terveitä ja saavat hyvän alun elämälleen! Tässä on jo odoteltu pentuja niin pitkään, etten malttaisi odotella niitä enää yhtään pidempään! <3

Bijan astutuksesta on kulunut 1,5 viikkoa. Kiima on mennyt ohi ja Bijan kiimassa ollut pieni kärttyisyys on kadonnut, mikä on hyvä merkki. Bija nukkuu paljon omassa lempipaikassaan Ferret Nation -häkin päällä pantteripedissään. Toivottavasti neljän viikon kuluttua saamme nähdä Bijankin masussa pentujen möngerrystä!

Daran kiima on alkanut, joten neito pääsee toivon mukaan ensiviikolla treffeille Kirilin kanssa. Kiril odotteleekin jo innoissaan tositoimia! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti