maanantai 25. maaliskuuta 2013

Huomenna Uno täyttää 2vk. Poju kasvaa ihan uskomatonta tahtia ja alkaa päivä päivältä näyttämään yhä enemmän isolta näädältä. Painoa Unolla on tänään 86g, mihin olen todella tyytyväinen. Maitoa tulee tarpeeksi ja Isla on erittäin hyvä ja huolehtiva äiti. Kuten kuvitella saattaa, Uno on erittäin lellitty lapsi, kun äidin (tai minun) huomiota ei tarvitse jakaa muiden sisarusten kanssa.

My jatkaa paisumistaan kuin pullataikina. Raukka alkaa olemaan jo niin tuhdissa kunnossa, että liikkuminen alkaa olemaan jo miltei mahdotonta! Maha leviää eteen ja sivuille niin, että pienet tikkujalat eivät meinaa jaksaa sitä enää kannatella. Toivon, että pennut tulisivat jo huomenna, ihan vaan siksi, että Myn ei tarvitsisi enää raahata niitä mukana masussaan... Painoa Myllä oli tänään 1452g, eli tyttö on kerännyt peräti 282g. Viime vuoteen verrattuna, jolloin My sai kuusi pentua, on painoa tullut nyt jo 152g enemmän. Näiden tilastojen perusteella voisi melkein olettaa, että pentuja on tulossa enemmän kuin viimeksi, mutta toki varmuus saadaan vasta kun pennut ovat täällä. Tässä odotellessa tulee analaysoitua turhankin paljon kaikkea...
My on ottanut muut frettimme, etenkin Wiccan ja Lokin, pennuikseen ja hoivaa niitä ja raahaa niitä näätien pinkin mökin suojaan. Wicca ja Loki suhtautuvat asiaan hienotunteisesti, vaikka yrittävätkin välillä livahtaa "emoltaan" karkuun. Eilen Myn hoivavietti tuli siihen pisteeseen, että My kävi puolustamaan vauvojaan Bijalta, joten päätin, että on tullut aika siirtää mamma omaan rauhaansa oikeita pentujaan odottelemaan, ainakin öiksi ja työpäivieni ajaksi. Ihan kokonaan en halua neitiä eristää muista ennen kun pennut tulevat, sillä se on niin onnellinen päästessään kavereidensa seuraan. 

1 kommentti:

  1. Voi My rassukkaa tuon pallomasunsa kanssa.. :D Toivottavasti kaikki menee hyvin!

    VastaaPoista