maanantai 9. huhtikuuta 2012

Eilen näin ensimmäistä kertaa selkeitä liikkeitä Myn masussa. Odotusta on vielä viikko jäljellä. Painoa neidolle on tullut noin 200g verran astutuksesta ja masu alkaa turpoamaan aika lailla. Toiveissa oli pieni pentue, mutta nyt hieman jännittää. Nähtäväksi jää miten monta pentua sieltä on tuloillaan! Toivottavasti kuitenkin pennut ovat terveitä ja kaikki sujuu muutenkin hyvin.

My aloitti karvanlähdön reilu viikko sitten ja olen nyt saanut neidiltä nypittyä kaikki irtokarvat. Melkoisen muodonmuutoksen neito koki! Onneksi turkki tuosta nopeasti kasvaa hieman normaalimpiin mittoihin. :)

Daralla tai Islalla ei vieläkään ole merkkejä uusista kiimoista. Eli vielä saadaan odotella. Toisaalta toivon, että tytöt odottaisivat tarkoituksella kiimojaan pidemmälle kevääseen, jotta ehdimme Myn kanssa kaikessa rauhassa hoitaa nämä tulevat hybridilapset isoiksi ja saattaa ne uusiin koteihin ennen uusia pentueita. :)

Hyvää Pääsiäistä ja alkanutta kevättä kaikille! Kuvassa poseeraa siis My uudessa lookissaan! :)


1 kommentti:

  1. Vilkkaat pienet lapsukaiset Myn masussa :) On varmasti mammalla kantamista niissä touhu-pennuissa!

    Hieno uusi look! My on valmistautunut selvästi jo kesään :)

    Toivotan onnea tulevan pentueen kanssa ja pidän peukut pystyssä että kaikki menee hyvin, että fretti emo ja pennut pysyvät terveinä ja vahvoina :)

    VastaaPoista