perjantai 2. heinäkuuta 2010

Valgetuhkur ja lihamaistiaiset

Kävin eilen Tallinnassa katsomassa Kirilin pentuja Helerillä (Valgetuhkur) ennen kun ne lähtevät maailmalle. Voi luoja että ne oli upeita!! Pitää sanoa, etten ikinä ole nähnyt yhtä upeita pentuja! :) Kaikki pennut oli tasaisen kauniita ja todella kookkaita. Innolla odotan josko meillekin tulisi ensivuonna Kirilin jälkeläisiä. Kuten arvata saattaa, otin valtavan määrän kuvia sekä Latten ja Kirilin pentueesta että Helerin kahdesta muusta pentueesta. Täältä löytyy kuvasatoa! Oli erittäin virkistävä reissu, mutta kyllä niitä Helerin näätiä pallotellessa tuli kauhea ikävä omia näätiä. :) Illalla oli ihana tulla kotiin ja olla taas oman lauman kanssa.

Blissin pennut ovat muutaman kerran jääneet kiinni itse teossa pöllimästä ruokaa Blissin lihakipolta. Joten tänään päätin tarjota ensimmäisen kerran pennuille ihan omaa murkinaa. :) Hyvin tuntu uppoavan, mutta ei ihme, kun ovat jo maistelleet mamman lautaselta lihaa pitkin viikkoa.


Jade


Lihansyöjät...


1 kommentti:

  1. Helerin fretti mukulat ovat aivan hillittömän ihania! Pieni hännätön albiino poika ja meidän Domovoi varsinkin varastivat shown <3
    Onnea uusista näätä vavveleista ja paljon voimia sotkujen siivoamiseen.

    VastaaPoista