torstai 1. heinäkuuta 2010

Yksi on poissa...

Eilen huomasin asian mitä olin jo osannut pelätä alusta asti. Yksi Wiccan pojista, se joka oli syntyessään muita heikompi, oli selkeästi jäänyt ilman maitoa ja vaikutti heikolta. Poika ei oikein missään vaiheessa osannut imeä ja käyttäytyikin eri tavalla kuin muut pennut, joten arvasin, ettei pojasta ole selviäjäksi. Kävin ystäväni kanssa elokuvissa (katsomassa Twilight - Eclipsen!) ja kun tulin takaisin menin ensimmäisenä tarkistamaan Wiccan pennut. Luonto oli korjannut pojan pois maailmasta joka oli pienelle liian suuri ja hankala... Nuku rauhassa pieni ystäväni.

Muut pennut voivat hyvin ja vaikuttavat kaikki pirteiltä ja hyvinvoivilta. Bija ja Wicca ovat erittäin onnellisen oloisia hoivatessaan omia pikkuisiaan ja Bliss taas tahtoo jo välillä pieneksi hetkeksi pois pentujen luota, kunnes vaistot sanovat, että on aika palata takaisin lapsien luokse. Blissin pennut ovat kasvaneet hyvin ja pentujen värit näkyvät jo erittäin selkeästi.

Tänään lähden käymään Tallinnassa kylässä Heleri Haiban (ent. Turjakas) ja Valgetuhkurin frettien luona. Ensimmäiset Kirilin ja Latten pennut lähtevät huomenna uusiin koteihin, joten ehdin nähdä vielä kaikki pikkuiset ennen kun maailma ja uudet seikkailut kutsuu niitä. :)

Yritän loppuviikosta saada otettua Blissin pennuista uudet yksittäiskuvat sekä uusia kuvia myös Bijan ja Wiccan pennuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti