sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Jännitys tiivistyy...

Nyt on juhannukset vietetty. Koirat nauttivat mökilläolosta ja kyllä sitä itsekin tuntee taas olonsa hieman virkistyneemmäksi. Ensiviikolla pitäisi vielä muutama päivä jaksaa olla töissä ennen lomalle pääsyä. Pentujen odotus alkaa olemaan huipussaan ja ensiviikolla meillä onkin jo lisää pentuja!

Wiccan laskettu aika on huomenna ja neiti onkin erittäin hoivaviettinen minua ja Bijaa kohtaan. Tyttö pesee huolella minun nenän (myös sieraimet!), huulet ja leuan kun pitelen tyttöä sylissä. Bijaa se yrittää myös pestä, mutta Bija ei ole ihan yhtä ymmärtäväinen asian suhteen. Myös Blissin pentujen itku saa Wiccan korvat hörölleen. Voi olla, että Wicca saa ihan ikiomat vauvat hoidettavaksi hyvinkin pian. :) Bijakin nautiskelee mamman sylissä makoilemisesta ja hellyydenosoituksista ja pesee minun kädet ja naaman huolellisesti aina sylissä ollessaan. Toivotaan ettei Wiccan viime vuotinen pentujen ylisuojelu toistuisi tänä vuonna. Bija ei vielä reagoi Blissin pentujen itkuun kovin vahvasti, mutta tyttö onkin ensikertalainen mammana, joten luulen, että äidinvaistot herää siinä vaiheessa kun neiti on saanut omat pennut turvallisesti maailmaan. On nuo viimeisimmillään tiineenä olevat mammat sitten niiiiin ihania!

Punnitsin Bijan ja Wiccan äsken. Bijan paino on nyt 1175g ja Wiccan 1230g. Lähtöpaino oli Bijalla noin 800g ja Wiccalla noin 840g, joten kyllä tytöt ovat painoa keränneet oikein mukavasti. Kummallakin näkyy selkeää pentujen mönkimistä masussa. :)

Blissin pennut täyttävät tänään kolme viikkoa. Pikkuiset kasvavat hyvin vaikka eivät olekaan tällä hetkellä mitään super isokokoisia. Pentujen värit ovat tummuneet mukavasti ja pennut tunnistaa koko ajan helpommin.


Vanu ei ainakaan kerjää grilliherkkuja...


Vinha nauttii vapaudesta mökillä.


39. tiineyspäivä


41. tiineyspäivä


Tytöt nauttii hellyydenosoituksista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti