keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Ultraäänitutkimus

Käytimme tänään varhain aamulla Missyn ja Bijan ultraäänitutkimuksessa eläinlääkäri Einar Erikssonilla. Missyn kuvissa pystyi näkemään useamman pienen katkaravun, mutta mitään varmaa lukumäärää Einar ei uskaltanut sanoa. Mitään super isoa pentuetta tuskin tulee, mutta semmoinen sopiva määrä lapsia (noin 5 kpl) on melko todennäköinen. Otin kameran mukaan, jotta pystyn näyttämään muillekin kiinnostuneille, että miltä siellä nahan alla näytettiin. :) Eli Missylle ja Kirilille on odotettavissa pentuja reilun kahden viikon kuluttua.

Bijan astutuksesta ei ole kulunut vielä tarpeeksi pitkää aikaa, jotta Einar olisi osannut varmaksi sanoa onko siellä jotain vai ei. Joten Bijan käytämme uudelleen ultrassa viikon kuluttua.

Missy tiputtaa karvaa siihen malliin, että täällä meinaa kaikki muut tukehtua siihen karvan määrään. Olen hieman auttanut tyttöä karvanvaihtourakassaan ja nyppinut pahimmat karvat pois. Missy on todella rauhallisen tuntuinen ja melko unelias. Bija taas touhottaa edelleen samaan malliin, eikä näytä kyllä siltä, että tytön pitäisi kolmen viikon päästä synnyttää. Toivotaan, että neito alkaisi tästä pikku hiljaa rauhoittumaan, tiputtamaan karvaa ja kasvattamaan ihanaa pentumasua... :)


Missyn ja Kirilin lapsukaiset. <3

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa <3 Onnellista loppu odotusaikaa Missylle...:)
    - Elisa

    Äskeinen kommentointi ei ihan onnistunut, siksi uusi yritys... :D

    VastaaPoista