maanantai 19. huhtikuuta 2010

Odottavan aika on pitkä.

Missyllä ei ole enää kovin montaa päivää tiineyttä jäljellä. Masu ei ole mitenkään valtava, mutta kyllä siellä tänään taisi jopa hieman liikettä olla havaittavissa... Ihanaa, jos meille tulisi kerrankin semmoinen sopivan kokoinen pentue. :) Viisi pentua olisi aivan loistava määrä! Missy on nyt vaihtanut kokonaan turkkinsa lyhyeeseen kesämalliin, mutta Bijalla on karva vasta vaihtumassa ja neito onkin tällä hetkellä harvinaisen erikoisen näköinen pilkukkaassa turkissaan. Tuntuu aivan tajuttoman pitkältä ajalta odotella pentujen syntymää, etenkin kun olen viimeinen SFL:n virallisista kasvattajista joka vielä odottelee ensimmäisen tämän vuotisen pentueen syntymää... *Huokaus.*

Elvis kävi täällä sunnuntaina kylässä ja otimme samalla hieman yhteiskuvia toivon mukaan kolmannesta pariskunnastamme tänä vuonna. Wiccalla ei ole vielä tullut uutta kiimaa, mutta uskoisin, että muutaman viikon kuluttua kiima alkaa jälleen ja pääsemme astuttamaan myös Wiccan... Elvis on niin komea, hyväkäytöksinen ja rakastettava nallekarhu, että poikaa katsellessa ei voi kuin hymyillä. Pidetään peukkuja, että Elviksestäkin tulee isä vielä tänä vuonna!

Lauantaina menemme PetExpo-lemmikkimessuille Miikon, Milan, Wiccan ja Woodyn kanssa PK-frettien ständille esittelemään frettejä ja yhdistystämme (sekä hieman mainostamaan tulevia pentujamme). Sunnuntaina on sitten Hyvän mielen pet-näyttely jonka PK-fretit järjestävät messujen yhteydessä. Tuomareina tulevat toimimaan Aljona Prokopchuk ja Una Reinsone Latviasta.
Missyn 36. tiineyspäivä


Bija the mustapantteri


Komea Elvis. <3


Wicca & Elvis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti